Tummat%20ruusut-normal.jpg

Juuri tätä kuvaa en tarkoittanut mutta menee kyllä paremman puutteessa,kuten otsakkeesta huomasitte tänään on ollut sateinen sää vaan silti lämmin ettei ole vilusta kärsitty mutta ulkoilemassa en ole käynyt eikä moni muukaan.

Lehteä ei sitten tänään tullutkaan koska postiljoonit ovat Budapestissa toivon ettei siellä sada vaan aurinko paistaa ja lempeä tuuli helmoja heiluttelee.

Päivä on ollut hiukan pitkän sitkeä sateesta johtuen olen yritellyt tehdä sitä sun tätä vaan mitään en ole valmiiksi saanut pikemminkin jotain saanut sotketuksi.

Kotikansiota olen yrittänyt laittaa toiseen kansioon parempaan järjestykseen Jorma toi Tampereelta kevyemmän ja tällä hetkellä siistimmän kansion jos onnistuisin saamaan paremman järjesryksen aikaiseksi, en jaksanut laittaa loppuun saakka kun sekin on niin hankalaa hommaa jotain voi sieltä poistaakin vaan mitä se on vielä arvoitus.

Jouni soitti päivällä olivat Annen kanssa etsimässä minulle sitä päivänvarjoa vaan niissä on hankaluuksia kun en pysty useampiakin aukaisemaan kun ovat niin jäykkiä ym.

Läksin yleisiin tiloihin katsomaan onko ketään juttukaveria ja olihan siellä ensin kaksi ja sitten vielä kolmaskin tuli ja siinä kului muutama tunti mukavasti rupatellessa.

Tuli puheeksi että on 11.6 järjestetty retki Helsinkiin jota en ole tiennyt vaikka se on kyllä ollut taululla ilmoitus ja olis pitänyt ilmoittautua 23.5 mennessä siis olen myöhässä voin käydä aamulla kysymässä Sannalla vieläkö mahtuu mukaan.