Isompi%20punainen-normal.jpg

Minulla oli tilattu jalkahoito klo 10,00 joten läksin jo kohta aamupuuron jälkeen liikkeelle jalkahoitaja oli hiukan myöhässä mutta kyllähän se aika kului lehtiä selatessa.

Jalkahoitokin kestää reilun tunnin ja kahvitauko oli välillä niin että kello oli reilusti yli puolen päivän kun saavuin kotiin söin ja läksin kaupalle jos en tarvitsisi käydä huomenna, oikea polveni on oikutellut reilun viikon oli välillä jo parempi vaan nytkin on turvoksissa laitoin Feldeniä ja idealsiteen siihen saakka kunnes menen nukkumaan.

Tässä välillä tulikin pitkä tauko kun siskoni soittelivat Skypellä ja menin juttusille tosin Maila laittoi koneen kiinni kun Göteborissa oli kova ukonilma ja juttelimme Pirkon kanssa ja hänkin uumoili ukkosen tuloa.

Katselin "Kyläsairaalaa" vaan ei siitäkään mieli ilahtunut kun oli niin kamala junaonnettomuus, miksiköhän niitäkin kuvataan niin yksityis kohtaisesti en usko kenenkään siitä nauttivan vai onko se tarkoitettu opetukseksi "mihin".

Ystäväni Tammikartanosta lähetti tekstiviestin ja kutsui maanantaina iltapäiväkahville lupasin mennäkin koska en muistanut että olis mitään tärkeätä tehtävää silloin.