Keiju%20ja%20pelakuu-normal.jpg

Tänään on kyllä ollut hyvin aurinkoinen ja kuuma sää , minäkin läksin sauvalenkille aamusta hellettä peläten ja naapureita tuli jo vastaan olivat lenkkinsä tehneet ,kuljin metsäpolkua jossa oli hyvin jyrkkä mäki ja mäen päällä penkki ja siinä istui rouva joka oli katsonut mäenpäällä tarpeen levätä ja siihempä istuin minäkin ja keskustelu alkoi välittömästi oli oikein herttaisen tuntuinen ihminen toivoimme näkevämme toistekin.

Muu aika päivästä on mennytkin lueskellessa ja katselin jotain televisiostakin olen välillä katsonut tuleeko kukaan keinuille vaan ei vielä ainakaan ole näkynyt minä laitoin viilentäjän päälle kun tuntuu niin tukahduttavalta ja se kyllä auttaa jonkun verran.

On hartiat kipeät kun illalla pesin kylpyhuoneen lattiaa harjan kanssa ihmettelen mistä sinne tulee niin paljon pölyä pesukoneen kannelta saa pyyhkiä usein ja aina sitä on.

Aamulla pitää muistaa viedä apteekkilista palveluohjaajalle hän vie ne apteekkiin ja tuo tiistaina, se palvelu tuli vasta parikuukautta sitten eikä kovin moni sitä käytä vaan ajattelin kun tulee syksy ja talvi ja liukkaat voi olla tarpeen nyt kesällä pystyn kyllä vielä itse hoitelemaan kun on liikkuminen helpompaa.