flower11-normal.jpgTänään vapunaattona kävi minulla vieraita Lempäälästä Juho ja Juska he olivat käymässä olikohan se Kodin Terra tai joku sellainen liike ja Juho soitti olenko kotona ja juuri silloin vielä olinkin en ehtinyt onneksi vielä lähteä kaupalle.

He tulivatkin melko pian Juskalla oli kädessä pieni sininen saha ja muitakin työkaluja,laittelin kahvit ja Juska söi jäätelön ja joi maitoa eipä hän sitten muuta halunnutkaan vaan haki lelulaatikosta pikkuautot joilla hän leikki ne ovatkin pikkupoikien mieluisimmat lelut, houkuttelin Juskaa jäämään minulle vappuheilaksi vaan omaan pihaan hän halusi mennä kiva kun kävivät.

Läksin kauppaan ja totesin että koivuissa oli jo vihreitä silmuja ja varmaan siitepölyäkin ilmassa kun silmäni kirvelivät vallankin vasen johon pistettiin maanantaina lääkettä.

Entinen työkaverini Kirsti soitti ja juttelimme elämämme kulusta pojalleen he olivat lähdössä tänään muistelen että poika asuu Ylöjärvellä niin ettei kovin kaukana, söin ja lueskelin lehdet ja sitten muistin että neljältä on juttutuokio kerhohuoneessa, läksin sinne hameessa onhan juhlan aatto, myös toiset olivat pukeutuneet juhlavasti ja Sirpa niminen rouva tuli eväitten kanssa oli perunalastuja ja mehua myöskin karamelliä.

Sitten lähti toinen rouva käymään kotona ja toi nakkeja ja perunasalaattia meillä oli oikein kunnon juhlat harmitti kun minä en muistanut varata mitään yritän muistaa seuraavalla kerralla meitä oli kuusi-seitsemän henkilöä ja oli oikein mukavaa jutella.