Vaaleanpunaiset-normal.jpgTulipa taas valtava kuva mutta kaunis joku kätevämpi osaisi varmaan pienentää vaan minä en joten olkoon siinä ja kukkikoon.

Aamulla tulivat Kaija ja Jorma ja läksimme kaupalle porukalla ja olipa siellä muitakin,sää on ollut poutainen välillä on jopa aurinko paistanut mutta mielettömän kylmä tuuli,hyi.

Päivällä soi puhelin ja Eija soitti oli Elsan ja Urhon kanssa Edenissä uimassa ja tulivat sitten käymään täällä, ihania paksuhiuksisia lapsia, Eijan kanssa joimme kahvia ja lapset söivät voileipää maidon kanssa ja jälkiruuaksi kääretorttua sitten alkoikin jo väsyttää ainakin Urhoa Eijamummun sylissä olivat vuorotellen.

Jarno oli jäänyt jatkamaan muutama vuosi sitten aloittamaansa kesämökkiä vanhempiensa tontille, välillä on rakentanut talon Bilnääsiin jos nyt ehtisi laittaa kesämökin kuntoon olis mukava kun välillä olisivat täälläkin, Saara ei ollut mukana kun heillä on niitä eläimiä lampaita ja jotain kilejä niin ei voi lähteä koko perhe yhtäaikaa reissuun, ei ollut puhetta joko he lähtevät huomenna kotiin varmaan koska lapset menee kouluun ja töitähän niitä on Jarnollakin.

Heidän lähdettyään tulin koneelle ja sattui Pirkko tulemaan skypelle ja saimme jutella heti alkuillasta, Tiina on ollutkin töissä kaikki pyhät sairaalassa kun ei ole koskaan kaikki vapaalla ja rahaahan se tietää pyhätyöt kyllä minäkin vielä senverran muistan.

En ole yhtään katsellut säätietoja onko koko viikonloppu yhtä kylmää ainakin nyt puut heiluu siihen malliin ettei taida muutosta tulla lämpötilaan lähipäivinä, harmillista.