Joulukisu-normal.jpg

Lieneekö nämä kuvat jo liian jouluisia lokakuulle vaan hyvähän se on alkaa ajatella jouluakin aikoinaan. Sää on ollut poutainen ja melko lämminkin kun ei tuule eikä sada.

Eija ja Jouko kävivät päivällä ja laittoivat ruuan heillä oli mukana valmiiksi kuoritut perunatkin ja Jouko paisteli viinileikkeet ja hyviä tuli ja mureita, on niin paljon hauskempi syödä yhdessä maistuu ruoka paljon paremmalta kuin yksin.

Kävi siinä seinänaapuri kertomassa terveisiä entisiltä naapureilta vaan en kutsunut sisälle kun halusimme jutella poikani ja miniän kanssa ja se ei oikein käy jos siinä on vieras ihminen.Miniä laitteli tiskit koneeseen vaan en laittanut vielä päälle.

Eijan ja Joukon lähdettyä läksin minäkin sauvalenkille tunnin lenkin tein ei se aikaan nähden pitkä ollut mutta sain kuitekin raitista ilmaa ja sehän on meille kaikille tarpeen, sitten laitoin tiskikoneen pyörimään .

Ulla-Mirjami oli kirjoittanut ja vastasin siihen ja tulin sitten blogille, on mukavaa kirjoitella jonkun vieraan ihmisen kanssa kun samaa ikää olemme ja hän asuu Ruotsissa ja on päivät erilaisia kun minulla se tuo vaihtelua elämään.