Kissa%20ja%20rusetti-normal.jpgTänään en ole ainakaan huomannut että olisi satanut, on huomattavasti lämpöisempi kuin eilen vaikka tuuli onkin yhtä voimakas toivoisin kyllä että alkaisi aurinko paistaa ja lakkaisi tuulemasta, näiden ilmojen suhteen ne toivomiset on tosi turhaa hommaa ei se minun toiveitteni mukaan ilmat muutu vaan olempa kuitenkin jotain tehnyt asian hyväksi.

Aamulla paistoin lihapullia kun on ylimääräinen pyhäkin jos vaikka sattuu vieraita poikkeamaan niin on jotain mitä tarjota ei silti ei kukaan ole kyllä soitellut että olis edes mielessä tänne tulo.

Kaupassa kävin ja satuin näkemään siellä Sakrin joka oli liikkeellä mieshenkilön kanssa joka on hoidossa siellä hänen työpaikassaan.

Kaisa kertoi eilen että hän kävi ostamassa puvun ylioppilas juhlaa varten hän joutuu lakittamaan oppilaansa ja haluaa olla tyylikäs siinä tehtävässä. muistan kun Kaisa sai lakin jos oikein muistan hän otti vastaan vaan todistuksen ja lakki meinasi unohtua, tuntuu että siitäkin on niin lyhyt aika ja kuitenkin hän on ollut opettajanakin jo monta vuotta ja opiskelussakin meni vuosia, niin se aika kuluu.

Tämä päivä on tuntunut tosi pitkältä kun ketään ei ole käynyt eikä soittanutkaan kaikilla on niin kiire ja juuri sen vuoksi minäkään en ole soittanut etten häiritse kiireisiä ihmisiä.