Voiko kuvan kääntää toisinpäinOlipa hyvä kun kuva käännettiin niin että voin kirjoittaa oikeaan reunaan ylhäältä saakka, kiitos.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla toivat lehdet ja läksivät kävelemään kaupoille he ovat vielä sen ikäisiä että pystyvät kantamaan tavarat kauempaakin.

Sää on ollut lämmin ja aurinkoinen oikein kesäinen sää, aamulla pesin villavaatteita sukkia ym.että voin laittaa jo pois komeron hyllyltä ja kevyempiä vaatteita tilalle.

Kaupalle minäkin läksin ja paljon oli väkeä sielläkin , ostelin aika paljon ruokaa etten tarvitse lähteä huomenna jos on näin kaunis sää voin lähteä lenkille tai istuskella pihassa.

Soittelin Joukolle onko flunssa alkanut helpottaa ja kuulemma oli ja se on hyvä,kaupalle mennessä tuli naapurin rouva vastaan ja sovimme että menemme iltapäivällä istuskelemaan pihalle hän kehoitti katsomaan parvekkeelta ja kun he ovat tulemaan joukkoon ja niinhän teinkin vaan kun sain talon kierrettyä ja pääsin keinuille saakka eipä heitä enää näkynytkään vaan siellä oli kaksi naista kertoivat olevansa sisaruksia ja asuvat yhdessä olivat vasta äskettäin muuttaneet eivät vielä olleet tutustuneet talon väkeen vaan siitähän se alkoi ja toivon että tapaamme toisenkin kerran, mukavia ihmisiä olivat.