Kissa%20kukkakorineen.jpg

Joskus kuvan siirtäminen on todella hankalaa vika taitaa olla kyllä minussa mutta silti hermostun enkä saa sitä jonka haluaisin v aan pitää ottaa se jonka saa.

Tänään oli aamulla aika omalääkärille ja lisää tuli lääkkeitä jotka tietysti maksavat vaan sillekkään ei mitään mahda, Jorma oli tukenani.

Ilma on ollut aivan yhtä pimeä kun muinakin päivinä saa nähdä muuttuuko koko talvena, jos tulee lunta niin ehkä sitten voi olla toivoa.Tuuli siellä käy mutta ei ole kovin kylmää melko leppoisaa.Pyykit silittelin jotka pesin eilen enkä juuri muuta ole saanutkaan aikaiseksi.

Alakerran tiloissa oli hartaushetki klo 15 .00 oli ilmoitettu ja minäkin menin hyvissä ajoin ja luulin tulleeni vääränä päivänä kun ei ollut ketään ajattelin odotella hetken ja sitten alkoi tulla mummoja vähitellen mutta pappi tuli vasta yli kolmen tuli ilmeisesti jostain tapahtumasta kun oli niin kiireinen. Täällä Nokialla on melkein kaikki papit naisia en oloe mihinkään tilaisuuteen osunut että olis miespappi ollut, meitä asukkaita oli 10 henkeä ja naisia mekin.

Tultuani keitin vasta päiväkahvit vaan hyvimpä vielä ehdin olisin tietysti voinut pyytää jonkun naapureista kahville vaan en sitä tehnyt olin niin tyhmä.

Toivon että olisi aamulla poutainen sää tulis lähdettyä kimppakävelylle kun en ole pitkään aikaan saanut lähdetyksi,iltapäivällä on myyjäiset ovat leiponeet monena päivänä kyllä siellä täytyy käydä.