Kuvaa en edes yritä laittaa tiedän ettei onnistu, kuvat jotka siellä ovat on joko poikani tai miniäni laittaneet, ovat nuorempia ja viisaampia.

Vanhin miniäni poikkesi aamulla tuomassa lehden oli kiireinenkin koska heille on tulossa joukko ystäviä vierailulle.

Syötyäni pukeuduin ulkovaatteisiin ja läksin  viemään roskia ja jatkoin matkaa aikeissa tutustua kaupunkiin, oli pientä tihkusadetta mutta olin pukenut vaatteet jotka ei siitä säikähtäneet.

Kuljin jonkinmoisen lenkin ja ihmettelin kun kadun kulmissa en nähnyt kadun nimeä ja välillä tuli jo tunne että mihinkähän tässä päädytään oli kyllä puhelin mukanani ohjeitten mukaan vaan oli vielä sen verran valoisaa että sisukkaasti yrittäen löysin jo jotain tuttuja paikkoja ja uskalsin tehdä vielä yhden lisä lenkin ja kotiin päädyin.

Sain ulkoillessani puhelun entiseltä naapuriltani ovat siellä hyvin uteliaita siitä kuinka olen kotiutunut ja kuinka saan aikani kulumaan olen useammankin tuttavani kanssa todennut ettei tässä mitään hämminkiä mutta hyvähän se on että vielä muistavat.

Näimpä alkaa pyhät jo ainakin vähenemään vaikka ei vielä ihan lopukkaan, huominen vielä ja arki alkaa meilläkin eläkkeen saajilla, hyvää tammikuun jatkoa.