Tänään on ollutkin melkoisen vilkas päivä, aamulla kävin kaupassa jossa oli paljon hyviä tarjouksia ja ostin niin paljon tavaraa että soitin auton hakemaan kun ajattelin etten jaksa tuoda muuten kotiin saakka, lihaakin ostin useampaa sorttia etten sen takia tarvitse heti lähteä kauppa jossa kävin  on ainoa täällä jossa on lihatiski ettei tarvitse ottaa pakattuja.

Päivällä tuli palveluohjaaja oli asioita joita kävimme läpi ja keittelin kahvit ja joimme monta asiaa kyllä saimme järjestykseen on tosi hyvä että on sellainen henkilö talossa.

Sen jälkeen soitti Kaisa ja kysyi voivatko he tulla koko perhe illalla mieleistähän se minulle oli,laittelin ruuan vaikka hän estelikin vaan oli mukava syödä yhdessä ja katsoa lasten mieltymyksiä eriruokiin, he tiesivät että sen jälkeen saa jäätelöt ja me aikaihmiset joimme kahvit jälkiruuaksi.

Lasten leikki oli melko riehakasta iloista kylläkin oli mukava katsella kun he olivat isänsä selässä ja sylissä näki että heillä oli tosi hyvät välit vaan ei minun lasna ollessani ollut tapana käyttäytyä niin vaikka paljonhan minun isäni oli poissa sodan aikana että sekin vaikutti meidän elämäämme hyvin paljon.

Kun he lähtivät tuntuu tyhjältä kun on hiljaista.