Lilat%20ruusut.jpg

Onhan tässä nyt ollut juhlia kahtene päivänä peräkkäin,eilen oli ne koululaisten vanhojen tanssit ja tänään olin seurakuntakeskuksessa viettämässä yst'ävänpäivää siellä menikin puolipäivää, laulettiin virsiä ja oli monta diakonissaa ja lienee ollut joku pappikin oli siellä ruokailukin välillä ja puheita erilaisia ja tietysti kahvitkin.

Tapasin siellä yhden tutun diakonissanjoka oli Kaukajärvellä silloin kun minä siellä asuin lähettelin terveisiä siellä toimiville seurakuntasisarille.Minulla ei ollut puhelin mukana mutta oli tullut kaksi viestiä Pirkolta ja Jormalta.

Kun tulin koneelle oli Maila skypellä ja juteltiin vähän aikaa Pirkkoa ei saatu mukaan, yhä oliMailalla ja miehellä yskä ja flunssa taitaa nykyinen flunssa ollakin sitkeätä laatua kun tulee niin se pysyy.Toivottavasti vältymme siltä.

Niin se jäi ulkoilu tältäkin päivältä toivonettä olis huomenna sellainen sää että tulis lähdettyä eikä olis liukasta tänään kun tulimme seurakuntakeskuksesta oli jotenkin keväisen tuntuinen ilma, niitä sitä alkaisi jo toivoa.