Helteinen sää on ollut tänäänkin aamulla kävimme Liisan kanssa pirkkalaistorilla markkinoilla paljon siellä oli tarjolla tavaraa esim. tekstiilejä ja koreja ja marjoja ym.ei ollut mitään meille sopivaa joten katselimme vaan ja tulimme pois.

Hikoillut olen koko päivän jäähdytin oli päällä suurimman osan aikaa ja kyllä se viilensi aika hyvin Jormakin sen huomasi kun tulivat tänne iltapäivällä ja Ville haki meidät Jennin syntymäpäiville jotka pidettiin Taivalkunnassa Irjan ja Hannun kesämökillä, oli oikein ihana ilta ja väkeäkin oli kiitettävästi kuten aina heidän bileissään.

Ihmeesti se Jaana jaksaa laittaa syötävää ja juotavaa aina kun kutsuvat nytkin oli salaattia ja grillattua makkaraa +muuta ja sitten kakkua ja kahvia siellä oli lapsia ja aikuisia ja lapset ainakin kävivät uimassa ja taisivat käydä aikaihmisetkin veden lämpötila oli kuulemma 20-21 astetta kertoi Jaana, Jenni täytti 14 v.isoja alkavat olla Villenkin lapset ja melkein kaikki jo äitinsä ja isänsä pituisia kaikista on jo apua kotiaskareissa ja helpottaahan se melko paljon kun ainahan omakotitalossa on hommia.