Nyt ei varmaan kirjoittaminen onnstu kun aloitan kone sammuu ja sitä on nyt ollut jo useamman kerran ja kirjoitukset häipyy saman tien mutta yritän nyt vielä tämän yhden kerran ja sitten saa riittää tälle päivälle, alkaa jo kaikki vempeleet olla hajalla.

Päivällä totesin kun piti puhelinta ladata etten saa sitä johdon päätä millään kiinni läksin Sannan tykö vaan hän oli ilmeisesti syömässä ettei ollut saapeilla vaan tapasin rouvan jolla on samanlainen puhelin ja hän sai pitkän taistelun jälkeen sen kiinni ja oli sitä mieltä että koska takuu on vielä voimassa mennä liikkeeseen joka myy tätä puhelinta  vaan kun en tiedä Nokialla yhtään liikettä eikä tainnut tietää Jormakaan.

Aamulla kävin palveluohjaajan juttusilla muista asioista, Kaija oli tuonut lehdet Jorman kanssa kyllä soittelin kun olis tärkeitäkin asioita hoidettavana vaan huolettaa mahtaako onnistua kun on näin kitkuista tämä homma.

Ulkoilemassa kävin kovin on huonosti hoidettu tiet lumisohjoa paksusti ja siinä sitten vasen nilkkani jotenkin vaivaantui ja on hyvin kipeä laitoin idealsiteen jos auttaisi.

Pesin koneellisen pyykkiä ja paistoin lihapullia toivossa että joku tulee joskus käymään kun ehtii, meillä osalla asukkaista on askelmittarit vyötäröllä ja monet tervejalkaiset ovat paljon liikkeellä ulkona että tulee suuria lukuja mittariin , minulla on huomenna tarkistus, monilla on ollut aika jo tänään, onhan se mielenkiintoista.