Kissa%20kukkakorineen-normal.jpg

Siniristilippu ei ole paljon liehunut vaikka ulos kun menee tuntuu että kylmästi tuulee lipputanko on sen verran talon kulmauksen suojassa että tuuli ei käy ,tänäänhän se muistaakseni lasketaan ja onhan se jo vuorokauden ollutkin.

Välillä on kyllä aurinkokin näyttäytynyt mutta suuremman osan päivästä on ollut pilvessä päivällä uskaltauduin pukemaan ulkoiluvaatteet ja läksin lenkille ja teinkin melko pitkän lenkin enkä osannut arvioida oikein pilvien kulkua ja ennenkuin pääsin kotiin alkoi sataa ja kastuinkin ja vaikka oli käsineet kädessä sormeni olivat ihan kohmeessa etten tahtonut saada avainta oveen, näin tänä juhannuksena.

Kun tulin kotiin kävin soittamassa naapurin ovikelloa ja kutsuin kahville, hän oli mielissään kutsusta. Jorma soitti että heidän joku ystävänsä hakee heidät kylään illaksi.

Ajattelin jo ulkoillessani että soitan Jaanalle ja kysyn sopiiko heille tulla huomenna koko porukalla syömään ajattelin ettei juhannuksena lapsilla olis pelimatkoja  ja niin olikin ja lupasivat tulla muuten pärjään ruuanlaiton kanssa vaan perunoita en oikein pysty kuorimaan ja kerroinkin Jaanalle ja se varmaan järjestyy.

Skypettelimme Maila siskoni kanssa Pirkkoa ei vielä ainakaan ollut tavattavissa saa nähdä tapaammeko illan mittaan.