Kukkakimppu.jpg

Silloin kun on hankala päivä kaikki menee pieleen ja tänään on sellainen päivä,

S tilini retkuili toissapäivänä ja meni lukkoon kävimme Kaijan kanssa pankin luukulla ja se avattiin vaan kun taas halusin katsoa on ko kunnossa ei se taas 

toiminutkaan, alan olla niin kyllästynyt näiden kanssa pelaamaanettä tekisi mieleni heittää koko kone hateikkoon ja pitää rahat taskussa niin on käyttäjätunnus oikea ja käyttäjäkin.

Viestittelimme erään ystäväni kanssa ja sovimme tiistaiksi Tampereelle menon saa nähdä onnistuuko sekään. Olen jo sen verran sekaisin etten osaa kirjoittaakaan mitään. Ida kävi tänään iltapäivällä imuroimassa ja on näköjään jääneet käsineet eteisen  kaapin päälle miten lienee tarennut kun oli pyörällä.

Meillä oli tänään kerhotiloissa Kalevalaa käsittelevä kuulustelu tai miksi häntä sanoisi, palveluohjaajan sijainen kyseli meiltä kalevalaan kuuluvia henkilöitä ja tapahtumia no eihän me vanhat mummut enää niitä muistaneet muutaman minäkin muistin vaan se oli vaan arvauksen varassa.

Se jo parinpäivän kuluttua vaihtuu kuukausi maaliskuuksi saa nähdä minkälainen on kevät kun talvi on ollut epätavallinen voisiko se nyt muuttua

aivan tavalliseksi kevät sääksi ja auringon paisteeksi, toivoa sopii.