P%C3%A4iv%C3%A4nkakkaroita-normal.jpg

Toivon että näen kirjoitella ainakin suhteellisen oikein, aamulla menin Silmäklinikalle pistoshoitoon sehän on nopea ja kivuton toimenpide joten siellä ei viivy kauan matkoihin menee suurin aika ja tänään on sitten tippojen laitto jonka tähän mennessä on tehnyt palveluohjaaja ja iltapäivällä Jorma illalla jos katson aiheelliseksi voin soittaa Kaisalle ja hän tulee käymään.

Sää on ollut aurinkoinen ja lämminkin vaan ulkoilemassa en ole käynyt kun ilmassa on aina pölyä ja siitepölyäkin vielä joten sitä olen varonut

Äsken juuri soitti lenkkikaverini Kaukajärveltä ja suunnittelimme hänen käymistään täällä mutta minulla on nyt vielä paripäivää varattuja mutta soittelemme loppuviikolla, sitä hänen tännetuloaan on suunniteltu nyt puoli vuotta emmekä ole vielä pitemmälle päässeet hänelläkin on jonkun verran lapsenlapsen hoitoa.

Jorma toi lehdet ja yrittelin lukea ja jotenkin onnistuinkin vaikka tämä pistospäivä on aina vähän hankala, paljon siellä nytkin oli odottelemassa pistokselle menijöitä vanhoja ihmisiä meillehän ne kaikki rempat jo alkaa olla ja hyvä kun näitä hoitoja on keksitty.

Huomenna käyn taas ompelijalta vaatteitani korjauksesta ja melkein pitäisi lisää viedä kun annoin koneeni miniälle kun en saanut enää neulansilmään lankaa muuten nämä korjaukset olisin pystynyt itsekin tekemään vaan voin kyllä ompelijaakin käyttää.

Vähän jännittää se keskiviikon Helsingin reissu kuinka se mahtaa onnistua en ole bussilla kulkenut pitkään aikaan vaan onhan siellä palveluohjaajat tukena jos tarvitsee.