P%C3%A4iv%C3%A4nkakkaroita-normal.jpg

Tänään oli aamuyö hankalaa kun kyllä se flunssa nyt iski ei sille mitään mahtanut kurkku oli jo aikaisemmin hiukan kipeä vaan se meni ohi mutta päänsäryt ynnä muut alkoivat, Kaija ja Jorma tulivat  kävivät kaupassa ja apteekissa joten melko hyvin päivä on kulunut nukkuen.

En ole ollutkaan flunssassa vuosiin niin että oli vissiin jo aikakin toivon että menee pian ohi vaan aiemmin on yleensä tullut kylkiäisinä keuhkoputken tulehdus joka on ollut hankala saada pois, toivottavasti nyt ei käy niin.

Yritin soitella Jaanalle ja kertoa tautini hänen kun oli aikomus tulla huomenna siivoilemaan vaan jos haluaa välttää tautia voi siirtää tuloaan en saanut kyllä kiinni.

On niin tosi typerää olla koko päivä puoli unessa pökkerössä en ole edes parvekkeella käynyt olen kyllä kuullut että talossa on liikkeellä flunssaa vaan empä ole juuri ketään tavannutkaan ainakaan pariin päivään mutta kun se tulee siihen on turha alkaa syytä miettiä.

Jorma juuri soitti ja kyseli vointia eihän se hääviä ole vaan pahempaakin on kärsitty, en osaa mitään kirjoitellakkaan kun pää on pökkerössä toivotaan että joskus asettuu.