Kissa%20ja%20kukkaset-normal.jpg

Kisuhan siellä kurkistelee vaikka onkin jo syksyinen tuulinen sää mutta kukkien takana voi olla suojassa. Oli melkoisen hyvä sää alkupäivästä vaan nyt on alkanut tuulemaan ja mennyt pilveen, huomiseksi on kyllä luvattu kaunista säätä.

Jorma toi aamulla lehdet ja jatkoi lenkille, minä läksin kauppaan ihan siksi etten tarvitse lähteä huomenna, tänne on vaan tullessa melkoinen ylämäki nyt vielä pääsen jotenkin vaan saa nähdä kun tulee liukasta vaan sitä on turha vielä surra koska ei ole vielä.

Iltapäivällä läksin sitten vielä lenkille parin kilometrin lenkin tein ja saihan siinä ainakin raitista ilmaa , minulla on liikunta jäänyt vähiin lähiaikoina joten pitää nyt yrittää parantaa tapojaan ennen lumen tuloa, kahvi kyllä maistuikin kotiin tultua.

Olen kirjoitellut muutamana päivänä suomi 24 keskustelupalstalle tänään tuli ilmi että tämä rouva jonka kanssa olemme keskustelleet asuu ruotsissa ja haluaisi sen vuoksi suomenkielistä kirjeen vaihtoa, tuntuu ihan mielenkiintoiselta on hänen elämänsä varmaan ihan erilaista kuin minun.