ruusuruukku.jpg

Ensimmäinen pääsiäissunnuntai on jo loppupuolillaan ja nyt jo aurinkokin paistaa,minä en ole uskaltaunut ulos eilen menin ja kaaduin keskelletietä kasvoilleni ja siinä on kipeätä vähäksi aikaa ja mustana koko naama.Onneksi ensiapu on lähellä että pääsin pian neulottavaksi ja lyhyt oli matka kotiinkin.

Kyllähän siinä silmälasitkin  saivat vaurioita niin että uusittavaksi meni nekin,nyt täytyy pysytellä sisätiloissa etteivät naapurit näe luulevan minun tappelussa olleen kun edellisestä neulomisesta on vasta pariviikkoa.

Onneksi pikkuvieraat olivat lähteneet jo kotiin pelästyneet olisivat kun mummin kasvot mustana, minulla se on ihan tavallista etten pystyssä pysy vaan toivon nyt taas ettei tule vahinkoa ihan heti.

Nuorin poikani oli puolisonsa kanssa Wenetsiassa ja ja seilailivat muuallakin ja tänään tulivat kotiin, oli ollut oikein hyvä matka ja kaikki onnistunut hyvin.

Täällä on sää nyt iltapuoleen kirkastunut että on oikein valoisaa ja sitähän sitä on odoteltu kaiken talvea josko nyt olis jo tullutkin ja alkaisivat kukkasetkin kukkia kyllä Hilma siitä jo jutteli joten heillä jo lieneekin.