Kirja%20ja%20ruusu.jpg

Ei tullut aurinkoista säätä vaikka aamulla niin luulimme kovaa kolinaa on kuulunut kun on aurattu pihaa vaan saman verran on tainnut sataa kun pois on saatu, en ole käynyt ulkoilemassa muuta kun vein lehdet ja roskat pihalle.

Aamulla paistelin lihapullia jos sattuu joku käymään ei ole vielä käynyt muuta kuin Sanna mutta Jaana on luvannut tulla siivoilemaan ja varmaan tuleekin,

olin kerhotiloissa vähän aikaa siellä oli henkilö joka esitteli aloeveratuotteita vaan esittely oli niin nukuttavaa että läksin kotiin ja pari muutakin henkilöä kyllähän niitä voiteita saa melkein joka kaupasta ja melkeimpä halvemmallakin.

Hän esitelmöi myös terveellisestä ruokavaliosta ja hyvähän sekin on mutta minullakin on tämän parin vuoden aikana ollut ohjeita ja lääkkeitä niin että tiedän siitä jotakin ja siltikin on vatsavaivoja aika ajoin.

Huomenna ei ole talossa mitään omaa ohjelmaa mutta jotain tanssia on johon Idakin osallistuu ja minutkin on luvattu hakea sinne entiedä kuka kun Villen auto on korjattavana vaan sempä näkee sitten.