unnamed%20%281%29.jpg

Joo nythän on oikein kunnon kuva siskoksista taitaa olla veljeni 50v päiviltä jos oikein muistan ja mitään muuta en saanut ulos mutta ihailkaa nyt tätä .

Olen tänään käynyt kaupalla vaikka siellä olikin melko raskasta kulkea kun lunta oli satanut eikä ollut aurattu yleensäkin tämä Maununkatu on oikein huonosti hoidettu aina,siskoni on toi joka puristelee nyrrkkejään mutta ei silti lyönyt pelotteli vaan.

Lunta on sadellut kaiken aikaa hissukseen vaikka lämpö on 0 + ainakin niillä tienoilla. Kaija ja Jorma kävivät aamulla toivat lehdet vaikka luin ne vasta nyt,en ole ehtinyt ennen kun yleisissä tiloissa oli kokous jossa suunnittelimme kevään ohjelmaa vaan ei siitä tullut vielä mitään valmista.

Sanna tuli kanssani kahville ja toi lääkkeet joita olin tilannut ja käteismaksulla vaikka reseptikin oli kirjoitettuna vaan kuulemma reseptilääkkeet ovat kalliimpia kuin käteismaksulla, en kyllä sitäkään tiennyt mutta Sanna soitti apteekkiin josta lääkkeet oli tuotu, olempahan sen verran viisaampi.

Jos kerron vielä siitä meidän kokouksesta siellä ehdoteltiin erilaisia retkiä ja pelejä, pingoa, skippoa, koronaa ja lauluakin, saa nähdä mikä näistä toteutuu vai eikö mikään mutta sen näemme sitten myöhemmin.