Lilakimppu-normal.jpg

Ei sitä aamulla tiedä mitä päivä tuo tullessaan, Jouni soitteli aamulla ja kyseli päivän ohjelmaani mutta sitähän ei ollut vielä silloin hän lupasi että he tulevat Annen kanssa käymään ja tulivatkin ja kävimme yhdessä kaupalla ostin mansikoitakin joita en sitten muistanut heille edes tarjota harmitti kun näin kävi.

Aamulla pesin koneellisen pyykkiä jotka kuivuivat parvekkeella ja keräilin ne sitä mukaa koppaan ,illemmalla läksin sauvalenkille metsäpoluille joihin ei aurinko paistanut ja oli penkkejä jossa istua välillä, kun tulin kotiin Kaisa kyseli olenko kotona jos he tulevat käymään iltakahvilla vastasin myöntävästi ja otin pakkasesta tarjottavaa sulamaan.

Tulivat koko perheellä ja olin mielissäni kun Sakrikin oli malttanut lähteä remontoinnistaan liikkeelle , kissa alkoi naukua lapsille ja he rauhoittelivat ja silittelivät kissaa, ja siinä vaiheessa tuli mansikatkin syötyä ja Onna halusi jäätelön vaan ihme kyllä Vilpo ei oliko herkkumaha jo tullut täyteen.

Eivät he viipyneet kauan kun lasten nukkumisaika oli jo olin iloinen että oli käynyt päivän aikana näin monta mieleistä vierasta.

Tulin koneelle ja siellä olikin Maila siskoni jo skypellä ja juttelimme tärkeimmät asiat ja nyt alkaa jo olla käsillä minunkin nukkumaan meno aikani joten hyvää yötä!!