Aamulla tilasin kyydin ja läksimme miniäni kanssa katselemaan kukkia ikkunalaudalleni joka on hyvin aurinkoinen että vaatii määrätyn sorttisia kukkia etteivät pala, Kodin Terra niminen paikka se oli minne menimme ja kyllähän siellä kukkia oli monenlaisia vaan minulle sopii melko matalat kukkaset,pennimuori ja muurikello on ja kolmannen nimeä en tiedä ,saa nähdä viihtyvätkö vai eivät mutta siinä ne nyt kuitenkin ovat.

Kävimme samalla ruokakaupassakin kun mahdollisuus oli ettei tarvinnut lähteä toista kertaa liikkeelle, ulos en ole sitten itseäni saanutkaan kun väsytti ja menihän siinä aikaa kukkien laittelussakin. Yritin lukea aamulehteäkin mutta alkoi niin nukuttaa että laitoin kahvin tippumaan että virkistyin, kun aukaisin koneen siellä olikin jo Maila siskoni skypellä joten se homma on hoidettu tämän illan osalta.

Aurinko on paistanut koko päivän vaan tuuli on aika viileätä siskoni kertoi että heillä (Göteborissa) on 17 astetta lämmintä minä en tiedä paljonko täällä on ollut vaan ei kyllä niin paljoa ainakaan, on tosi kiva katsella noita kukkia ikkunalla toivottavasti nyt pysyvät hengissä muutaman viikon minä en ole mikään viherpeukalo ettei voi kovin ihmeitä odotella.