Perhosia.jpg

 

Minulla on taas huono päivä en saa yhtään kuvaa siirrettyä blogilleni saan esille vaan poikien keväisiä linnunpesiä. Omapa lienee mokani vaan suututtaa.

Tänään oli hiukan poutaisempi sää ja jossain aamupäivällä oli melko valoisaakin ja niimpä kävin kävelemässä kelkan kanssa varmuudeksi kun liukastakin oli melkein tunti minulta meni kiertäessä se lenkki kun siellä Poutun puiston laitamilla oli esteitä kaivuu töitten takia.

Pakkasta siellä oli yöllä ollut koska oli niin konkeloista kulkea kun eilen oli ollut sohjoista ja sitten pakkasta sellaiseksi oli nytkin mennyt vaan onneksi ei ollut kiirettä, kun olin sieltä jo kotiin tulossa soitti Eija ja kyseli joululahja toivomuksia samoin kun Jounikin toissa päivänä kerroin molemmille etten usko enää joulupukkiin joten hänellä ei liene minulle mitään asiaakaan.

Se siinä ulkoilussa on mukavaa kun siinä menee aikaa ja vähän piristyykin joten voi vähän syödäkin tultua kun se ruokahalu on melkein mennyt tämän pimeyden takia varmaan en missään tapauksessa halua lihoakaan mutta en enää laihtuakaan joten nyt sopivat vaatteetkin hyvin. Joku voisi käydä laittamassa konetta olen saanut nyt tämän sekaisin.