Koira%20ja%20kukka-normal.jpg

Poikani kävi aamulla tuomassa lehdet ja heilläkin oli syntymäpäiville meno tänään samoin kuin minullakin kun menin siellä oli piha täynnä autoja ja talo täynnä vieraita ja koska heistä oli suurin osa lapsia tuntui olevan tosi paljon kun he eivät ole paikoillaan vaan juoksevat ja leikkivät jota on mukava katsellakin.

Oli emäntä laittanut voileipäkakkua kahtakin lajia ja tietysti täytekakkuakin joten oli mistä nauttia, lapset leikkivät leluilla joita Juska oli saanut syntymäpäivälahjaksi niin että yksi huone oli  leikkihuoneena, Juskalla oli päällä kaunis ruudullinen paita ja joku kysyi mistä sinä sen sait Juska vastasi että kaapista.Hauska heidän touhuaan on seurata mutta sehän ei ole äänetöntä touhua että toisaalta siihen väsyykin hiljaisuuteen tottunut mummeli.

Kun tuli kotiin lähdön aika poikani Jouni joka oli myös siellä lähti vaimonsa kanssa minua tuomaan Nokialle, kun menin välillä satoikin vähän mutta tullessa jo aurinko paistoi , olisin voinut lenkillekin lähteä vaan laiskuus sai vallan.

Sain puhelun ja kutsuttiin parinviikon päästä 70 vuotisjuhliin Kaukajärvelle joten kyllä juhlia piisaa ja ainahan se virkistää toisten seura.