caflowers8-normal.jpg

Kaisa Marjaana soitti voivatko he käydä täällä lasten kanssa Vilpon uinti matkalla no minullehan se on aina hyvin mieleinen juttu kun tulevat ja nytkin oli jo ainakin pariviikkoa kun ovat viimeksi käyneet ja se tuntuu jo pitkältä ajalta.

Tein pannukakkutaikinan ja ehdin sen jo paistaakin kun tulivat kun he tulevat ovesta aina jompi kumpi lapsista menee piiloon tulee näkyviin vasta kun alan ihmetellä minne toinen lapsi on jäänyt ja siitähän se leikki alkaa.

Onna kertoi että Vilpo sai uida isossa altaassa Vilpo vaan totesi että on uinut ennenkin hänellä onkin huomenna viimeinen uimatunti tällä kertaa onhan se tärkeätä että oppii aikanaan uimaan kunnolla.

Kaisa keitti kahvit ja me hänen kanssaan joimme kahvia pannarin kera ja lapset mehua sen jälkeen olikin sitten jäätelön vuoro, mukava on katsella heidän leikkiään jossain vaiheessa he olivat keittiön pöydän alla syömässä viinirypäleitä ja pieni lamppu oli valaisimena Kaisa otti kuvankin heidän piknikistään.

Heidän lähdettyään läksin sauvalenkille lämmintä siellä oli mutta kyllä tänäänkin on tuullut melkoisesti,  kävelin metsälenkin siellä ei tuuli tunnu.Vielä kukkaset ovat melkein kunnossa vaikka illalla tuuli niin valtavasti että luulin niiden lähtevän tuulen mukaan pianhan ne onkin jo poistettava ja laitettava kanervat niitä näyttää olevan hyvin monen värisiä myynnissä.