Kissankello-normal.jpg

Tänään on ollut todella nautittava kesäpäivä Pinsiössä poikani ja miniäni talon pihassa ja siellä oli sukua enemmänkin poikani molemmat lapset lapsineen juhlimme Elsan syntymäpäiviä jotka ovat tosin vasta maanantaina vaan pidimme ne nyt kun ilmeisesti he ovat maanantaina kotonaan Bilnäsissä ja nyt oli hyvä tilaisuus meidän juhlistaa sitä.

Molemmilla lapsenlapsillani on tyttö ja poika paljon samoja ikiä ja heillä oli hauskaa juoksennella pihanurmikolla alasti ja välillä altaissa vilvoittelemassa poikani kantoi pihalle kaksi ammetta ja siihen vettä ja leikki voi alkaa, on ihanaa kun serkukset voivat olla viikon yhdessä ja viihtyvät erittäin hyvin väliilä heillä oli suihkupullot joilla suihkuttelivat toisiaan ja välillä meitä aikuisiakin sattui vielä niin lämmin aurinkoinen sää.

Kaisa toi minut kotiin mennesään ja mikäli ymmärsin oikein Jarnon lapset menivät Kaisalle yöksi minäkin tapaan heidät vielä sunnuntaina kun on Lassin konfirmaatio tilaisuus ja kaikki meidät on kutsuttu sinne toivottavasti sää suosii silloinkin kun myöskin siellä on suuri kaunis piha missä isommat juhlat vietetään kesällä.

Näihin juhliin miniäni oli leiponut ja koristellut hyvin kauniin täytekakun ja maukkaan kynttilät tosin puuttuivat kun ei kesäinen kakku vallankin ulkona syötynä niitä kaipaa ja voi olla hiukan vaarallistakin kun tuuli käy.

En muista tästä päivästä sitten mitään muuta kun tämä oli niin mahtava päivä tälläisenään ja ajattelemista riittää tälle illalle ja ehkä huomisellekin.