P%C3%A4iv%C3%A4nkakkaroita-normal.jpg

Kovin on epävakaista nämä kesäkuun säät aamupäivällä satoikin vaan kirkastui päivän mittaan mutta tuuli yltyi melkein myrskyksi lämpötila on 16+ tuuli vaan tekee sen kylmemmäksi, kävin kaupassa ja hyvin siellä tarkeni vaan monet jotka viettävät iltajuhlia joutuvat pukemaan hyvin tarjetakseen.

Jouni soitti aamulla että pesässä on poikasia ja niitä olen katsellut  jatkuvasti on kuulemma Joukonkin pesässä vaan minulla on siinä kohdassa jotain häikkää enkä ole oikein nähnyt sen pesän liikennettä, mukava on seurata kun isä ja äiti tuovat ruokaa vuorotellen ja jotain ääntäkin sieltä kuuluu, tosi kivaa kun on mahdollisuus seurata luonnossa tapahtuvia asioita vaan tietokoneen ääressä istuen.

Soitin Anjalle ja kyselin koska hän nyt olisi valmis tulemaan käymään tietäisin vähän kun vanhoja työkavereitakin olen aikonut kutsua ja juhannuskin pakkaa päälle, hän menee vielä maanantaina hammaslääkärissä käymään ja tiedottelee sitten.

Hämmästyin kun se Juhannus onkin jo ensiviikolla enkä ole siihen vielä mitenkään valmistunut eipähän se minun elämääni juuri mitenkään vaikuta perjantaina pidetään juhannusjuhlat en vielä tiedä mitä se sisältää toivottavasti on kuitenkin poutainen sää ja lämminkin saisi olla voisimme juhlia ulkona kun on kaunis pihakin.

Yritin soittaa eräälle Evalle jotka ovat luvanneet tulla käymään vaan puhelin ei ollut käytettävissä, voivathan hekin olla vaikka lastensa luona maalla kokeilen huomenna uudelleen. Hyvää viikonloppua.