Lila%20kakkara-normal.jpg

Sadetta olemme saaneet tänäänkin, aamusta oli pilvistä ja poutaa ja myös lämmintä mutta sadetta tuli iltapäivällä nyt ei sada vaan pilvessä on.

Skypettelin juuri siskojeni kanssa satuimme taas kaikki kolme yhtäaikaa koneelle ja saimme juteltua kaikki tärkeimmät asiat minä näen heidän kuvansa vaan omaani en laita näkyviin koska heidän ei tarvitse nähdä kuinka olen vanhentunut.

Kaija kävi aamulla toi lehden hän lähtee aamulla ystäviensä kanssa Nilsiään lähelle Kuopiota johonkin kesäpaikkaan viikoksi Jorma tulee Tallinnasta huomenillalla niin ett'ä siinä' perheessä ei nyhjötetä omissa nurkissa ja niin kauanhan sitä pitää mennä kun jaksaa, niin minäkin olen tehnyt .

Kävin kaupalla ja kiersin taas pitemmän tien kautta että tuli samalla lenkki tehtyä eikä voinut mennä keinuillekaan kun tuli sade ja pitkästä aikaa nukuin päivä-unet yleensä en siihen sorru vaikka sanotaan että se olis hyväksi vallankin vanhuksille.

On minullakin ensiviikolla menoa sen verran että keskiviikkona lähdemme talon porukoitten kanssa retkelle Helsinkiin saa nähdä kuinka siellä pärjään kun liikumme aika paljon mutta palveluohjaaja on houkutellut mukaan ja ollut sitä mieltä että liikun niin paljon muutenkin ettei se tule ylivoimaiseksi tämäkään meno ja luotan siihen.

En ole huomannutkaan että huomenna on helluntai vaan siskoni valistivat siinäkin asiassa ja kerrankin myös Ruotsissa on helluntai samana päivänä yleensä elävät hiukan eri ajoissa meidän Suomalaisten kanssa joten Heleätä helluntaita.