Orvokin%20maljakossa.jpg

No pääsimpä kuitenkin tähän päivään ja tänään on ollut vähän helpompi päivä ainakin tähän saakka, kävimme poikani ja miniän kanssa apteekissa ja laukkukaupassa samalla myös ruokaostoksilla . oli tullut puhelimeen viesti että lasit ovat tulleetliikkeeseen ja liikuimme juuri niillä nurkilla että olisimme voineet ne hakea vaan en ottanut puhelinta mukaan menemme huomenna hakemaan sekin helpottaa kun näkee lukea.

Olen ihmeissäni kun näen kirjoittaa blogia ilman laseja.Oli melko pitkä matka minkä kuljimme välillä vähän hengästyin m utta kyllähän se raitis-ilma piristää.

olen tänäänkin skypetellyt Maila siskoni kanssa Pirkkoa en ole vielä tavannut tänään, sää on ollut aurinkoinen mutta tuuli on melko kylmä vaan näinhän se kevällä tahtoo vaihdella, voisihan se kesäkin alkaa tulla että voisi istuskella pihakein ussa jos os lämmintä sitä lämmintä odotellaan ja sitten hikoillaan.

Ei pitäisi kehua liian aikaisin mutta tänään on ollut tähän saakka parempi päivä kun eilen toivon sitä kyllä edelleenkin ja kai ne vieroitus oireetkin joskus helpottavat, kiitos sinulle Eija kun olet ottanut osaa vaivoihini, Toivon kaikkea hyvää teille molemmille ja ajelkaa varovasti.