caflowers8-normal.jpgEipä tainnut jäädä kirjoitukselle tilaa kun kukka tulikin niin suuri mutta kaunis on aivan kuin tämän päivän sää aurinkoinen ja valoisa mutta tuuli on tänäänkin kylmä koskahan mahtaa alkaa lämmetä.

Jorma ja Jouni kävivät hakemassa parvekkeen lattialle ritilät mahtoiko olla nimi oikein mutta parempaakaan en keksi Jouko ei päässyt kun oli nyt hänelle tullut flunssa lattia on nyt kaunis ja siisti ja hyvin he osasivat sen laittaa ja nopeastikin.

Minulla oli taas meno jalkahoitajalle niitten varvasortoosien takia, kauan siellä meni aikaa kun vähän väliä oli joku toimittamassa jotain asiaa ja puhelin soi, no viimein tuli valmistakin ja läksin etsimään laukkuliikettä jonka tiesin olevan siellä päin jalkahoitaja kyllä varoitteli että sinne on pitkä matka ja sitähän se matka ei ollut ei varmaan kilometriäkään, ostinkin sieltä pienehkön kevyen laukun eikä ollut kalliskaan.

Läksin sieltä ja tulin Poutun puiston halki Maununkadulle ja kiirehdin kun talossa oli seniorivaatteitten esittely hyvin sinne ehdin vaan en siellä nähnyt mitään minulle sopivaa ja eikä se houkutellut että koko talon mummoilla on samanlaiset koltut.

Olin kyllä melko poikki kotiin tultuani ja heitin pitkäkseni vuoteelle en kyllä nukkunut vaan lepuutin selkääni ja jalkojani, sitten tuli mieleeni Leila tammikartanosta jonka kanssa usein shoppailimme kun siellä asuin ja aloin viestitellä (kuulo huono)ja aikamme viestiteltyämme päädyimme siihen että tapaamme ensiviikon perjantaina jos ei tule mitään estettä katsotaan sitten minne menemme, Näin on tämäkin päivä illassa.