Kukkakimppu.jpg

Arkipäivä on tullut ja ne menevät töihin joilla niitä on ja toiset ovat eläkkeellä joilla on eläke joten hyvin pyyhkii kaikilla ja aurinkokin paistaa joskin tuulikin hieman käy, kävin aamupäivällä kaupalla ja sillä aikaa oli tullut huoltomies katsomaan tiskikonetta kun sinne jäi viime pesukerran jälkeen vettä pohjalle vaan ei saanut huoltomieskään sitä pois ja kertoi ettei saa käyttää, äsken katsoin ja vesi oli melkein häipynyt mitäköhän teen?

Syötyäni läksin ulkoilemaan ja tein kohtalaisen lenkin ja istuin hetken keinussakin tullessani olin hetken pitkälläni sohvalla vaan piti lähteä liikkeelle kun alkoi krampata jalkoja oliko se kiitos pitemmästä lenkistä vaiko moite.

Kävin aamulla laboratoriossa verikokeessa ja tapasin siellä Jaanan siskon Jonnan jolla oli pieni 8vrk vanha poika mukana ennestään hänellä on 1,5 v tyttö jäi juttelut vähiin kun ensin minä menin verikokeeseen ja kun tulin oli mennyt Jonna ja Oskari. Viikon kuluttua minulla on aika omalääkärille ensikerran tälle Jokiselle saa nähdä kuinka koemme toisemme.

Aamulla tulee kotiapu suihkuttelemaan ja pesemään tukkani ja viimeksi laittoi papiljotitkin oli sen päivää siistimmän näköinen itsehän en siihen pysty olkapäitteni takia, jos on näinkin kaunista täytyy ajatella jo ikkunoitten pesuakin, kuinkahan se Pullamummin ikkunan pesu mahtoi onnistua lauantaina, toivon että hyvin.