Aamulla tuli taloon kuuluvasta Arkiavusta Suvi pesemään ikkunoita ja vaihtoi samalla verhot ja se homma meillä on nyt tehty,olikin ihan kelvollinen ilma siihen hommaan tänään ei ollut aamu niin sumuinenkaan kun on ollut monena päivänä näyttää huushollikin aivan erilaiselta kun on vaihteeksi erilaiset verhot.

Ulkoilemassa en ole käynyt päivällä oli kahvitilaisuus ja siellä olin ja tarkoitukseni oli lähteä sitten ulkoilemaan mutta tuli vatsa kipuja enkä arvannut lähteä ehkä se kävelyn myötä olis loppunutkin mutta olin epävarma enkä lähtenyt, olis soitettava pari puheluakin kun vaan saisin aikaiseksi, kyyti nyt ainakin pitäisi soittaa aamuksi kun on aikomus lähteä käymään Tampereella ja kymmeneltä pitäisi jo lähteä .

Kahvitilaisuudessa palveluohjaaja muistutti ilmoittautumisesta Tuurin Keskisenkyläkauppaan se on koko päivän reissu ja minä' en ole aikonut sinne lähteä siellä joutuu kävelemään paljon enkä tiedä niistä rappusistakaan ja en tunne kiinnostusta koska kauppoja on lähempänäkin esim. Tampereella.