Kukat%20ja%20perhoset%20%E2%80%93%20kopi

Kävin aamupäivällä kaupassa ja muuten on mennyt koko päivä huushollatessa kun kaikki käy nykyään niin hitaasta ja nytkin kun tein lihapullia taikinasta unohtui sipuli joka on mielestäni hyvin tärkeä osa lihapullia kuullotin sipulia ja laitoin pullien sekaan pesin uunin ja pellit ja kun kaikki käy hitaimman jälkeen aikaahan siinä meni vaan ei olis voinut ulkoilemaankaan mennä kun nyt iltapäivällä satoi.

Maila siskon kanssa jo skypeteltiin vaan Pirkkoa en ole vielä saanut kiinni mutta kaipa hän illanmittaan löytyy, ystäväni kanssa läheteltiin viestejä hän oli mökillä ja oli tullut juuri saunasta en kysynyt kävikö hän uimassa usein kesällä käy.

Aamupäivällä oli poutaa ja taisi aurinkokin näkyä vaan nyt sataa ja on koko taivas pilvien peitossa toivon huomiseksi aurinkoista.En ole yhtään katsonut televisio-ohjelmaa lieneekö mitään katsottavaa minulle rikostarinoista en pidä. En ole vielä päivävarjoakaan avannut kun tuuli voi viedä naapurille tai pihalla kulkijoitten päälle.

Odottelen jos joku tulisi käymään pyhänä Kaija ja Jorma tulevat jossain vaiheessa no sunnuntainahan he tulevat kun tänään on lauantai.