Tänään Kaisa soitti aamupäivällä että hän menee lasten kanssa uimahalliin ja tulevat sieltä luokseni, lupasin laittaa ruokaa että pääsevät heti syömään nälkähän se uidessa tulee. Kun he tulivat ruoka olikin jo melkein valmista ja pöytä katettuna, kun he tulivat ovesta sisälle lapset sanoivatkin että on nälkä.

Kyllä lihapulliakin oli mutta laitoin myös hunajamarinoidusta broilerista uuniruokaa, paistoin ensin broilerisuikaleita ja lisäsin paljon sipulia ja omenoita ruskistin ja laitoin uunivuokaan , päälle kermaa ja uuniin paistumaan, keitetyt perunat käyvät hyvin seuraksi ja pöytään kurkkua ja muita vihanneksia myös kraavia lohta ei välttämättä kuulu siihen vaan sattui olemaan eilisestä ja Vilpo ainakin tykkäsi siitä.

Jälkiruoka on aina jäätelö ehtona se että eturuoka on syöty kaikki, sitten voikin ottaa jo lelulaatikon esille,he leikkivät pitämättä suurempaa melua ja sovinnossa me Kaisan kanssa laittelimme kahvit ja nautimme siitä, lasten isällä oli tänään pitkä työpäivä joten kotiin ei ollut kiirettä, kävivät sitten välillä ja tulivat hakemaan minua ja menimme ostoskeskukseen etsimään niitä autoja joita Vilpo oli aikoja sitten pyytänyt kortilla.

Kauppareissulla totesin että alkoi väsymys painaa eikä ihme kun oli takana pitkä päivä ja erilaisia tapahtumia päivän mittaan ja melkeimpä samaa sanoisin itsestänikin mutta hauska on ollut tämäkin päivä kuten eilinenkin.