Lilat%20ruusut.jpg

Näin olemme taas lauantaissa odottelemme sunnuntaita vaikka välillä jo ainakin minä kyllästyin pyhiin kun oli niin paljon ja yhä olen sekaisin päivistä.

Kaisa soitteli aamulla että he vievät Vilpon sählyä pelaamaan ja tulevat sitten tänne minä keittelin vihanneskeittoa ja söimme sitten kun he tulivat ja jälkiruokana oli vaan jäätelöt kuten melkein aina ja se kyllä maistuu aina.

Sitten lapset leikkivät jonkun aikaa ja äiti sai sillä aikaa nukkua ei lapset kovaa ääntä pitäneetkään kyllä Kaisa keitti meille kahdelle kahvit en katsonut joivatko lapset mehua, kyllä se on minulle juhlapäivä kun he tulevat leikkimään.

Sitten kun he lähtivät kotiin laitoin ulkoiluvaatteet päälle ja läksin lenkille kyllähän siellä paikoitellen oli liukasta aurattu oli mutta hiekoitus oli heikkoa.

Jorman kanssa on vaihdettu viestejä tänäänkin siellä hotellissa on joku tapahtuma tänään vaan en muista mikä ja kyllä he sinne menevät.

Sitten pirahti puhelin ja siellä oli erään ystäväni nimi niinkuin hän olisi lähettänyt viestin mutta eihän siellä mitään ollut näin se aina on kun hän ei osaa lähettää viestiä voisivat lapset neuvoa kun hänelläkin on tuttuja joille varmaan lähettäis kun osais ja olishan sekin ajan kulua vaan kun me vanhat höppänät emme osaa kaikkea mitä olis käden ulottuvilla kyllähän se harmittaa.