Kukkakimppu.jpg

Aamulla oli kaunis aurinkoinen sää laitoin aurinko lasit kun läksin kauppaan ja tarpeen olivatkin,aika liukasta siellä oli joten varoen piti kulkea, hyvin pääsin muuten mutta tuo mäki on raskas tulla kassien kanssa on melko pitkäkin ja jyrkkä mutta niimpä vaan pääsin vielä tänään.

Kuntosalillakin kävin vaan heti kun aloin polkea sammui valot tullessani kerroin Sannalle ja hän sanoi että näin on käynyt useamman kerran hän lupasi soittaa sähkömiehen sitä laittamaan.

Meillä oli täällä kerhohuoneessa hartaushetki klo 15.00 kyllähän meitä naisia siellä oli melkein parikymmentä, sehän on meillä kerran kuukaudessa, naispappi hän oli en kyllä tiennyt hänen nimeään, hän kyseli meidän etunimet.

Kun hartaus loppui tulin ja laitoin kahvit ja join ja menin takaisin kun siellä oli sitten Skibbokerho olin sielläkin tunnin verran ja tulin kirjoittelemaan blogia.

Jorma oli laittanut tekstiviestiä että menevät huomenna vesille toivottavasti ei myrskyä eikä tule mitään vahinkoa v aan se vahinkohan  voi tulla missä vaan.