Punainen%20ruusu.jpg

Ompahan siinä ruusua kerrakseen aivan upea , niin sää on ollut kesäinen sanoisin näihin muihin päiviin verraten kiitettävä.

Aamulla pesin koneellisen pyykkiä ja kerrankin sain kuivaksi parvekkeella tulee niihin aivan erilainen tuoksu kun kuivuvat ulkoilmassa.

Huomenna odottelen vieraita Lempäälästä on luvassa Jaakko ja Jenni toivon että  pääsevät ja olis huomennakin poutainen ilma.

Jouni lähetti tänään viestin Vaasasta olivat ajelleet sinne ja tulevat kotiin torstaina joka kesä he käyvät kotimaassa jossain eri kaupunkiin tutustumassa.

Kävin aamulla kaupassa ja iltapäivällä ulkoilemassa viivyinkin siellä noin 1h40min. istuskelin vähän aikaa Poutunpuistossakin  kyllä sielläkin oli useampia lapsiperheitäkin liikkeellä kun ilma oli kesäinen.

Viimeyönä en saanut oikein nukuttua entiedä miksi toivoisin että onnistuisi ensi yönä  jännitän kyllä sitä silmäpistostakin joka on perjantaina en koskaan ennen ole tuntenut näin nyt on väliä ollut kyllä kauemmin kuin muulloin johtuneeko siitä en ole saanut kyllä autoakaan tilattua jolla sinne pääsisi.