Pieni%20kisu.jpg

Tänään tulivat taas poikani vaimoineen ja laittoivat ruuan ja minä vaan söin siis kyllä hekin söivät vaan he laittoivat ruuan minä odottelin vaan valmista.

Ville soitti illalla ja kutsui Nooran siis nuorimman tyttären synttäreille joka täytti 11v. näin se aika kuluu ja Villen ja Jaanan lapsetkin ovat kaikki jo yli 10 vuotiaita Ville tuli hakemaan meitä kahden tienoilla olimmekin ensimmäiset onnittelijat mutta väkeä alkoi lisääntyä vähitetellen koska Jaanalla on monta siskoa ja veljiäkin kaksi ja kaikilla on perheet ja oli muutama luokkakaverikin lapsineen.

Heillä on kaksi suurta koiraa jotka kulkivat koko ajan ihmettelemässä vieraita oli pari pientä tyttöäkin ja poikiakin vaan he olivat vähän suurempia mutta huisketta oli kummastelen aina kuinka Jaana jaksaa laittaa aina kekkerit kun on jonkun syntymäpäivä kun lapsia on 4 kpl ja lisäksi vanhemmat ja on rippijuhlia sun muita kekkereitä vaan hän on niin ahkera ja aikaan saapa.

Koko ajan satoi lunta ja välillä taisi tulla vettäkin vaan kaiken aikaa oli ilmassa jotain tulossa Ville toi meidät kotiinkin että oli sitä hommaa hänelläkin.