Lilakimppu-normal.jpg

Lämmintä on vaikka sataakin ja satanut on tähän mennessä koko päivän, ulkona olen joutunut käymään senverran että kävin pankin seinästä rahaa aamulla en ehdi kun lähden jalkahoitoon Tampereelle niin aikaisin.

Palveluohjaaja pistäytyi  päivällä oli vihdoinkin saanut yhteyden henkilöön joka tiesi asiasta jota hämmästelin, sain kieltävän vastauksen asiaan jota pyysin ja myöntävän vastauksen asiaan jota en pyytänyt ja sekaisin siinä mummo menee, eikä se selvinnyt kyllä vieläkään vaan hyvä kun on virkailijoilla töitä.

Sateinen sää on oivallinen leipomiseen ja paistamiseen ja niimpä tein joutessani pari kinkkupiirakkaa vastaisen varalle jos sattuu joku käymään niin on mistä tarjota,soitin eräälle entiselle työkaverilleni joka lupasi tulla viikonloppuna miehineen.

Olen ollut niin saamaton helteillä etten ole saanut aikaiseksi kutsua vieraita mutta jos nyt olis enemmän tarmoa kun on viileämpää.

On hyvin monta puhelin soittoa joita on pitänyt soittaa jo aikaa sitten että pysyisi vanhat yhteydet kunnossa ja kävisi entisiä naapureita ja voisin minäkin käydä entisillä elintiloilla katselemassa kuinka siellä jaksetaan ja juttelemassa tärkeimmät asiat.