Kranssi.jpg

Kyllä meitä sää suosii kun tänäänkin on ollut kesäinen päivä, aamulla kävin ulkoilemassa ja kaupassa eikä tarvinnut paljon vaatteita lisätä kun lähdin ulos, olin nyt iltapäivällä parvekkeella lueskelemassa ja vaikka hiukan tuuleekin hyvin tarkenee, nyt yrittelin saada siskojani skypelle onnistumatta.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla  ja lupasivat tuoda kaupasta jotakin mitä en uskonut löytäväni kaupassa jonne olin menossa ja tavarat olivat ilmaantuneetkin pöydälle joten he löysivät, kävin vielä hakemassa mustikoita kun on tarkoitus kokeilla mustikkapiirakkaa jonka reseptin Maila siskoni lähetti Göteborista.

Olen utelias kuulemaan kuinka Pirkko on sen uuden reseptin mukaan tehdyn piirakan saanut onnistumaan vaan en saanut skypellä vielä vastausta kummaltakaan siskolta. 

Eräs vanha tuttavani soitti ja valitti kovasti kuumuudesta joka on varmaan tottakin kun hän asuu Tampereen keskustassa eikä ole parvekettakaan että saisi ovea auki  muistutin että nautitaan nyt kun on ihmetelty koko kesä sadetta ja ja kylmyyttä vaan mehän elämme sen hetken mukaan mikä on sillä hetkellä.