Lumiukot-normal.jpg

Ihmeitten aika ei ole ohi kun tulin suihkusta näin että lunta tulee taivaan täydeltä jos tätä jatkuu yli yön huomenna on hiihtokeli, eikä minulla ole edes suksia kun edellisessä asunnossa ollessani lahjoitin naapurilleni enkä minä pysty kyllä hiihtämäänkään.

Lehden tuojat kävivät aamulla jatkaen matkaa en tiedä minne saakka, minä kävin kaupassa hitaasti hiipien kun eilen illalla otin pakkasesta lihapakettia ja se putosi varpaalleni kipeä se on ja jalkateräkin vähän mustana vaan omapa on syyni.

Anne ja Jouni ovat luvanneet tulla käymään huomenna jos ei nyt vaan lumen tulo sitä estä toivottavasti ei, Kaisa lähetti viestiä että ovat tulleet kotiin Turkin matkalta hyvä on kun ilmoitti kun on aina huoli jos on joku m,atkalla.

Kävi taas naapuri kyselemässä kuinka saa patterin lämpenemään näytin mutta onko hän sen saanut laitettua ihmettelen vähän kun kyllähän kaikissa asunnoissa on lämpöpatterit vai onko?

En ole käynyt sauvalenkilläkään tuon varpaani takia vaikka oli kyllä kaunis aurinkoinen sää kylmä kylläkin mutta vaatetuksella sen saa kuntoon ja johan nyt paksumpien vaatteitten aika jo onkin, liukkautta pelkään silloin on liikkuminen hankalaa kun ei ole niin hääviä muutenkaan. Hyvää viikonloppua.