Puketti.jpg

Muistakaamme tämän jälkeen vuoden vaihtuminen kun allekirjoitamme jotakin paperia, ainakin minulla voi tulla siinä kohtaa moka.

On ollut niin pitkä ja pimeä päivä olen kyllästynyt pyhäpäiviin kun ei ole mitään toimintaa eikä kaupatkaan ole auki , tänäänkin olen nähnyt Jormasta ja Kaijasta vilahduksen kun toivat jotain lehtiä olivat varmaan käyneet ostamassa.

Kertoivat että on liukasta ja niimpä en ole uloskaan edes yrittänyt lähteä, ne lehdet olen lukenut vaan ei niissäkään ollut mitään mieltä ilahduttavaa.

Eilen illalla puhelin soi noin 21,30 siellä soitteli eräs skypekaveri ja kertoi odottavansa skypellä menin ja aukaisin koneen ja siellähän he olivat Hilma ja Onni ja kertoivat soitelleensa useamman kerran niin minäkin vaan olimme soittelemassa väärään aikaan .Maila siskoni kanssa skypettelimme aikaisemmin.

Televisiosta ei tule juuri mitään mitä haluaisin katsoa ja Presidentin puheesta en kuullut juuri mitään ja tekstitystä ei ollut että ei tämä vuosi niin kovin loistavasti alkanut, toivotaan aikaa parempaa. Hyvää Uuttavuotta !!