Orvokin%20maljakossa-normal.jpg

Tänään olen ollut liikkeellä jonkunverran siis vähän, Kaija kävi aamulla tuomassa lehden Jorma oli lähtenyt Ahvenanmaalle olihan siitä puhetta jo aikaisemminkin ja kotiin tulee kaiketikin huomenna.

Sää oli kohtalainen joten aamupäivällä kävin kaupassa ihan vaan aikani kuluksi ja iltapäivällä kävin lenkillä ja istuskelin keinussa tullessa kun kävellessä tuli hiki.

Olen lueskellut lehtiä ja syönytkin välillä sen verran on tuuli käynyt ettei ole parvekkeella tehnyt mieli istuskella eikä ole näkynyt naapuriparvekkeiilakaan istuskelijoita.

Jouni soitti ja kertoili sen puolen uutisia ja suunniteltuja menoja, puhelin soittokin piristää kummasti vallankin noiden omien lähisukulaisten, Kaija sanoi että älä odottele Jorman soittoa näkyi jääneen puhelin lataukseen Kaija kyllä soitti oli jossain kaupassa ja puhui ostoksesta jota olin suunnitellut.

Maanantaina olen luvannut käydä Tampereella ystävälläni joka muutti asuntoa joskus keväällä enkä ole siellä vielä käynyt, hän kertoi olleensakin synnyiseuduillaan käymässä ja uusi reissukin oli tiedossa, hän pystyy liikkumaan junalla joka minulta ei onnistu joten voi käydä kauempanakin kyläilemässä.