Kisu%20kukkineen.jpg

Maaliskuu on alkanut ja keväiseltä se hiukan jo tuntuikin oli kävelytietkin jo sulat eikä jäätäkään enää ollut kiusana ja niimpä kisukin on löytänyt jo kukkia syliin.

Jorma ja Kaija tulivat puolenpäivän aikaan ruokien kanssa ja Kaija teki perunamuussia ja ruoka oli taas todella hyvää ja minullekin jäi vielä pariksi päiväksi joten alkuviikko on taattu ruuan suhteen en tarvitse itse tehdä sen eteen yhtään mitään senkun läämitän vaan ja alan syömään.

Läksin sitten sauvalenkille kun tiet oli jäättömät että voi kävellä reilummin kun ei ollut kaatumisen vaaraa . Piti olla  skibbokerhokin neljältä vaan ei siellä ollut ketään pitää kysyä onkon ohjelmistoon tullut muutos ,oli sillä aikaa tullut puhelu henkilöltä joka oli yksi niistä kolmesta entis.työkaverista jotka olivat meillä kylässä hiljattain joista yksi sen jälkeen kuoli yllättäen ja tämä soittaja tiesi tapauksesta enemmän ja siitähän me juttelimme surullinen asia.

Minun pitääkin nyt illalla katsoa mitä lääkkeitä pyydän palveluohjaajan huomenna tuomaan , hän oli viime viikon lasten kanssa hiihtolomalla ja oli sijainen hänen tilallaan kyllä Erikakin osasi hommat hoitaa ei siinä mitään Vaan eihän se ihan sama ole kuin vakituinen työntekijä.