Jouko poikani tuli aamulla hakemaan ja läksimme Silmäklinikalle jonne oli aika tilattuna juuri sopivasti sinne jouduimmekin eikä tarvinnut juuri odotellakaan kun kutsuttiin sisään ja entiedä oliko hän lääkäri vai joku muu joka tutki silmiäni ja laittoi tippoja jotka kirvelivät jonkun verran ja käytävään odottelemaan puoleksi tunniksi.Sitten kutsuttiin uudelleen ja silmiäni kuvattiin erilaisilla v empeleillä ja tulos oli se huonompi mahdollinen vasempaan silmänpohjaan oli tullut turvotusta jota vuosi sitten hoidettiin ja nyt aloitetaan taas ei se mukavalta tuntunut sitä kuulla mutta onneksi poika oli mukana että en tuntenut itseäni niin surkeaksi oli turvallisempi olo.

Ensimmäinen pistoshoito aika on 24.3. kuinka monta kertaa tehdään se riippuu kuinka turvotus laskee vai laskeeko , nyt auttoi puolivuotta seuraavaa kertaa ei tiedä,On hyvin surkea olo vaikka se ei kyllä yhtään auta.

Kun kotona aloin nähdä paremmin tippojen jälkeen läksin kaupalle ja kävelin puiston kautta niin kauan kun on liikkeellä että tä'ytyy ponnistella pystyy ajattelemaan muuta.En oikein  jaksa ajatella elämää eteenpäin.

Ida soitti kun olin kaupassa ja kyseli koska hän voisi tulla siivoilemaan kyllä minä jotain sanoin mutta täytyy huomenna selv ittää kun jaksaisin .