fleur_q8.jpg

Aloitin jo kerran tämän blogin kirjoittamisen vaan häipyi taivaan tuuliin kun Maila kutsui Skypelle joten otimpa uusiksi.

On tänäänkin ollut kesäistä keliä nyt illalla on mennyt pilveen vaan toivottavasti kesää on vielä huomennakin sellaista on kyllä lupailtu mutta nehän eivät aina pidä paikkaansa mutta toivotaan.

Kävin aamulla ulkoilemassa kävelin kyynärä sauvoilla kolmevarttia ja se piisasi kyllä aamulenkiksi ja iltapäivällä suurinpiirtein saman verran, kävin torilta mansikoitakin ostamassa mutta ei olleet niin suuria ja hyviä kuin eilen erään kaupan edessä vaan varmaan syötyä tulee.

Tänään on ollut syntymäpäivä yhdellä pojistani ja yhdellä pojanpojistani ja ehkä monella muullakin vaan minä tiedän vaan läheisteni päivät.

Lukenut olen tänäänkin mutta olen pessyt myös pyykkiä ja saanut kuivaksi parvekkeella samoin kuin viimeviikollakin että se on ollut hyötyä aurinkoisesta säästä ja satamattomuudesta, kyllähän sille jatkoakin toivoisi vaan eipä ne minun tahtoni taida siihen paljon vaikuttaa, vai vaikuttaako?