Meillä on talon-ohjelmassa torstaiaamuisin kimppakävely klo 10.00 olen ollut mukana joskus aiemminkin ja läksin myös tänään kun näytti olevan niin kaunis sää, kokoonnumme alakerran yhteystiloihin ja nyt olikin enemmän kuin monesti muulloin 8 henkilöä 7 naista ja 1 mies, oli yksi rollaattorin kanssa ja useimmat kävelysauvoilla kuten minäkin.

Vauhti ei ole kova koska aina pitää välillä pysähtyä juttelemaan mutta olihan päivä vasta alussa, eilen illalla oli päättäneet ne jotka olivat kortilla että menemme samalla Hempan vohvelikahvilaan ja niin menimmekin, olen ollut niissätiloissa kerran aikaisemminkin silloin siellä oli häät siellä on suuret tilat , menimme toiseen kerrokseen ja tilasimme vohveleita  sai suolaisella täytteellä ja myös makealla ja kahvit myös.

Toimitus ei ollut mikään nopea vaan kun oli vähän henkilökuntaa ja meillähän ei ollut kiire kun tarjottavat sitten saimme totesimme että oli hyvää ja paljon ja maksoi 5,20e niin että mistäpä muualta saa niin halvalla. täällähän on kehitysvammaisten työpaja ja oli monenmoista tavaraa myynnissä, savesta ja myös tekstiilituotteita, ihana paikka.

Kävin myöhemmin vielä lenkillä kun sää houkutteli, poikani oli tuonut Aamulehden poissa ollessani ja vasta nyt iltapuoleen ehdin sen lukemaan, Morossa oli kirjoitus Tampereen bussien käyttäjistä ja heidän puhumattomuudestaan, olen sitä aikoinaan ihmetellyt minäkin myös kuljettajat lausuivat omat kommenttinsa bussien käyttäjistä.