Lila%20ruusu-normal.jpgTänään ei ole ollutkaan niin kesäinen sää kuin eilen aurinkoinen kylläkin mutta kylnä tuuli eihän se aina voi olla yhtä hieno sää. Jorma kävi aamulla ja imuroi parvekkeen sillä keskusimurilla tulee hyvää jälkeä nopeasti , on aikomuksena laittaa puuritilät parvekkeen lattiaan lupa  siihen on saatu kun vaan Jouko ehtii Jorman kanssa Bauhausiin niitä hakemaan.

Anne ja Jouni ovat tulleet viime yönä risteilyltä kotiin ja Jouni soitteli päivällä, oli ollut hieno matka ja kaikki oli mennyt oikein hyvin.

Kävin päivällä ulkoilemassa ja osuin polulle jossa oli pari tosi jyrkkää ylämäkeä en ollut kulkenut siellä aikaisemmin vaan halusin kuitenkin pois kadun varrelta metsään.

Iltapäivällä on keskiviikkoisin kerhotiloissa rupatteluhetki ja minäkin menin sinne siellä oli neljä naishenkilöä ja ajan kuluessa tuli kolme lisää, kyllä siellä korttiakin pelattiin mutta meitä rupattelijoitakin oli, aamulla lähtevät Nanson tehtaan myymälään ostoksille johon minä en voi osallistua koska siellä pitäisi kulkea rappuja ylös ja minulla se ei onnistu, onneksi kertoivat etten lähtenyt turhan takia, olen tyytyväinen siihen että täällä on yhteistä toimintaa.